Nederlands Dahomey Dwergrund Stamboek

Onze vereniging werd in het jaar 2010 opgericht en heeft op dit moment  leden afkomstig uit Nederland en België.

De belangrijkste taak is in de instandhouding, vermeerdering en veredeling van het met uitsterven bedreigde ras en haar positieve kwaliteiten.
Door de vereniging bestaat de mogelijkheid om binnen de fokkerij van onze leden te ondersteunen/adviseren en gericht te bemiddelen bij aan- en verkoop.

Voor de uitwisseling van wederzijdse ervaringen vindt in het voor- en najaar een algemene ledenvergadering plaats met op de zelfde dag bezichtigingen van dieren, dierbesprekingen en presentaties over wisselende gerelateerde onderwerpen. Het doel is het in stand houden en verdere verspreiding van het ras alsmede het werven van nieuwe leden om mee te werken aan deze leuke hobby.


DSCF0538

 

Op de laatste ledenvergadering is afgesproken dat leden van de vereniging hun gegevens via de website bekend kunnen maken. Dit op geheel vrijwillige basis. We maken er nu een begin mee. Wie zijn of haar naam/email adres/telefoonnummer vermeld wil staan kan zich bij de webmaster melden. Welke gegevens je gepubliceerd wilt zien is ter vrije keuze..


Stefan Jonkman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06-19619130.