Nederlands Dahomey Dwergrund Stamboek

 

 
 

 

Ter informatie:

Voor het aanbieden van een advertentie op deze webpagina dient u contact op te nemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Advertenties blijven maximaal 6 maanden op de site staan. Wilt u de advertentie verlengen dan svp een email aan de webmaster sturen.

 

 

 


 Te koop  Dahomey stierkalf (haarkleur wildkleur à zwart). Geboortedatum 24-04-2020. Certificaat is opvraagbaar.

Informatie: Paul van Haandel (Braamt - Gelderland) Mob. 06-13853034


Te Koop: Mooie drachtige Dahomey koe

Kalft eind mei begin juni af van een bruine Dahomey stier.-

De koe is van 2012

Tevens te koop het bruine vaars kalf wat erbij loop, deze is geboren op 24-05-2019

 Ook te koop zwart Dahomey stiertje, geboren op 15-06-2019

 

Voor meer info kunt u bellen naar 0610228057, William van Rij


 Te Koop: Bobby van de Hoek Farm, mooie sierlijke bruinzwarte Dahomey vaars, jonge koe van 11 juni 2018 en onverwante jonge grijze stier Herbert van de Rondemaat van 11 mei 2019. Herbert is nog niet getest op het Buldog factor gen.

 

Prachtig setje om mee te starten! Meer info: RJ van de Hoek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Te koop aangeboden.

Hierbij bieden wij te koop aan onze mooie koe Manoe van de Vugh. Onze koe is bijna 5 jaar oud. De afgelopen 2 jaar heeft ze 2 vaars kalfjes gehad. Echter ging dit niet vanzelf, helaas verstoot ze haar kalfjes.

Wanneer je een super mooie koe zoekt voor het weiden, of toch wil proberen om er een kalf bij te krijgen met het risico dat je het kalf met de fles groot moet brengen, is dit een super mooie koe.

Helaas moet ze weg omdat we anders teveel koeien krijgen.

Ze gaat alleen weg voor een normale prijs en een goed huis, anders blijft ze hier lopen.

Informatie: Frank Rikhof, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

Wie een Dahomey zoekt kan ook kijken op Marktplaats. Wie het verder zoekt kan ook kijken op de Duitse website deine Tierwelt. Denk dan wel aan de eisen die gesteld worden aan de import van runderen.

 

Voor het aanbieden van een advertentie op deze webpagina dient u contact op te nemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..